Radio Planet-HD
000098

Pogoji uporabe

Dostop do vsebine
Za popoln dostop do vsebine naše spletne strani je potrebna donacija. Brez donacije ne boste mogli videti vseh naših vsebin. Naša spletna stran ponuja informacije o filmih, erotičnih filmih, dokumentarnih filmih, risankih itd. Planet HD svojim članom nudi samo informacije o datotekah, ki so na voljo na internetu. Filmi in druge datoteke, ki so opisane na naši spletni strani, so prosto dostopne vsem uporabnikom interneta in niso shranjene na naših strežnikih. Z donacijo dobite dostop do informacij o teh datotekah in drugih informacijah o filmih, erotičnih filmih, dokumentarnih filmih, risankih in tako naprej.

Zakonitost
Datoteko, ki je zaščitena z avtorskimi pravicami, lahko prenesete le iz interneta, če ste lastnik zakonito kupljenega izvirnika. Prenos drugih avtorsko zaščitenih datotek, za katere nimate pravic, je nezakonito. Prav tako je nezakonito dovoliti drugim, da vam priskrbijo zaščiteno datoteko ali del datoteke, tudi če ste lastnik izvirnika. Skladnost z zakoni in predpisi je odgovornost vsakega posameznika in Planet HD ni odgovoren za dejanja posameznih uporabnikov.

O torrent povezavah
Torrent povezave imajo življenjsko dobo, kar pomeni, da po določenem času ne bodo več delovale. Tudi za starejše filme iščemo in dodajamo povezave, ki delujejo, vendar v določenem trenutku morda ne bo mogoče prenesti določenega filma ali serije.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov
Ne potrebujemo vaših osebnih podatkov, ne bomo jih zbrali, shranjevali ali obdelovali.

Aktiviranje
Ko boste donirali preko Paypala, bo vaš dostop aktiviran takoj, ko boste sledili navodilom in najkasneje v 24 urah.